Epilatorul cu lumina intens pulsanta –  IPL, este un dispozitiv de ingrijire personala creat pentru a indeparta in mod confortabil parul nedorit de pe corp. Acest aparat este tot mai apreciat de tinerele doamne si domnisoare datorita modului confortabil si nedureros de indepartare a parului de pe orice suprafata a corpului.

Tehnologia inovatoare implementata pe orice tip de epilator IPL, intrerupe ciclul de crestere a firelor de par, astfel ca te poti bucura de piele neteda si catifeleata pana la opt saptamani. Tehnologia nou aparuta, a fost imbunatatita in ultiimii ani, astfel ca dispozitivele de tip IPL sunt eficiente si sigure de folosit.

Cel mai bun epilator IPL este unul prevazut cu caracteristici deosebite, care are functii speciale si accesorii adaptate pentru indepartarea confortabila a parului de pe orice zona. Iata care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le detina cel mai buna epilator IPL:

  1. Setari reglabile

Instensitatea luminoasa a pulsatiilor trebuie reglata in functie de pigmenul pielii si a zonei supuse procesului de indepartare a parului. Deci un epilator IPL bun trebuie sa fie dotat cu setari speciale care ajusteaza intensitatea luminoasa. Dispozitivele performante sunt prevazute si cu senzori speciali care corecteaza setarile, in functie de zona supusa epilarii.

  1. Sistem de siguranta

Epilatoarele performante sunt prevazute cu siteme de siguranta eficiente care impiedica efectuarea de pulsatii accidentale. In acest fel, vei sti sigur ca pulsatiile luminoase sunt orientate doar catre zona ce trebuie supusa acestui proces.

  1. Filtre UV

Multe dintre pareri despre cel mai bun epilator IPL, sustin ca filtrele   UV sunt un factor esential, care nu trebuie sa lipseasca. Astfel  pielea este protejata de eventualele modificari celulare, si totdata este minimizat riscul de dezvoltare a leziunilor cutanate.

  1. Suprafata spotului de luminare

Acest detaliu este important pentru  ca aduce un plus de confort in timpul procesului de epilare. O suprafata mai generoase, inseamna totodata si economie de timp, intregul proces desfasurandu-se mai rapid.

  1. Numar de accesorii

Un alt aspect care ofera mai multa eficienta si confort este oferit de accesorii! Producatorii au creat accesorii speciale pentru a usura indepartarea firelor inestetice de par. Deci un epilator IPL performant trebuie sa fie prevazut cu capte speciale pentru indepartarea parului de pe corp, pentru fata, zona axiala si inghinala.

  1. Forma ergonomica

Cel mai bun dispozitiv este prevazut cu forma ergonomica, astfel ca poate fi folosit cu usurinta, pentru orice zona a corpului. Trebuie sa fie confectionat din materiale de buna calitate care sa nu produca leziuni in timpul folosirii. De asemena trebuie sa fie prevazut cu butoane situate intuitiv, astfel ca utilizare sa fie o experienta placuta.

Recomandari epilarore IPL, top trei cele mai bune epilatoare IPL

Epilator IPL Philips Lumea BRI956/00, este un dispozitiv performant, destinat indepartatii parului de pe o gama larga de culoare a pielii. Studiile realizate au demonstra ca este un produs eficient, cu rezultate de lunga durata. Este prevazut cu accesorii speciale pentru toate zonele corpului. Philips Lumea BRI956/00 este conceput pentru a fi folosit in deplina siguranta din confortul locuintei.

Vezi aici mai multe detalii Philips Lumea BRI956/00

Epilator cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750, este un dispozitiv conceput pentru femeile moderne cu tehnologie inovatoare care asigura rezulate exceptionale de lunga durata. Dispozitivul vine insotit de accesorii speciale, care eficientizea procesul de indepartare a parului nedorit. Cu Remington i-Light Prestige IPL6750, te vei bucura de mai multa precizie, in timpul epilarii si piele mai fina si mai catifelata pentru opt saptamani.

Vezi promotia speciala pentru epilator IPL Remington i-Light Prestige IPL6750

Epilator Beurer SalonPro System IPL 9000, un produs profesional ce poate fi utilizat din confortul locuintei. A fost conceput pentru a crea placere, pentru a oferi rezultate exceptionale. Este prevazut accesorii si functii speciale care permit utilizarea rapida. Producatorii sustin ca reduce parul corporal cu pana la 50% dupa doar doua saptamani de utilizare. Dispozitivul poate fi folositi in siguranta pentru indepartarea firelor nedorite de par de pe corp, axile, zona inghinala, linia slipului.

Descopera acum cea mai buna oferta pentru Epilator IPL Beure SalonPror

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here